Banes Motor České Budějovice
10.02.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Tento víkend je ve znamení reprezentační přestávky a tak juniorka i starší dorost mají zápasové volno. Mladší dorostenci A sehrají v úterý dohrávku v Brně a mladší dorostenci B míří v neděli do Mladé Boleslavi.

Mladší dorost A

Mladší dorostenci sehrají své další extraligové utkání až po víkendu, a to v úterý 16.2., kdy zajíždějí pod Špilberk. Zápas s celkem HC Kometa Brno začíná na brněnském ledě v 18:00. Brněnští dorostenci jsou přímým konkurentem v bitvě o postup do play-off. Zatímco v základní části si Budějovičtí odnesli ze vzájemných utkání dva „sedmigólové nářezy“, tak v nadstavbě dokázali nejprve v domácím utkání Kometě „sedmičku“ oplatit a v posledním vzájemném duelu koncem ledna zvítězit v Brně 4:1. Jihomoravané jsou v nadstavbové části výsledkově rozpačití, což potvrzuje i jejich poslední prohra na ledě Ždáru nad Sázavou.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v neděli 14.2. venkovní utkání s rezervou Mladé Boleslavi. Zatímco Budějovičtí v minulém kole utrpěli osmigólový domácí debakl s celkem HC Bílí Tygři Liberec, Boleslavští dokázali zvítězit na horkém kolínském ledě a upevnili si tak druhou pozici v ligové tabulce. Středočeši jsou tedy favority vzájemného duelu, ale „kdo se bojí, nesmí do lesa“. Utkání začíná v Mladé Boleslavi ve 12:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....