Banes Motor České Budějovice
08.02.2016, Tisková zpráva

Motorácká svatba měla úspěch, viděla ji vyprodaná aréna

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Velkým lákadlem sobotního hokejového odpoledne byla kromě hokejové bitvy také svatba na ledě. Jana Kučerová a Miroslav Přistoupil si řekli své "ANO" přímo na ledové ploše za velkého aplausu vyprodané Budvar arény. Slzy v očích měli v ten okamžik nejen příbuzní, ale dokonce i někteří bývalí hokejisté mezi diváky. Celá akce se bezesporu povedla.
Na jihu Čech se svatba s více než 6000 přihlížejícími zcela jistě nekonala od dob, kdy na nedalekých zámcích oddávala šlechta své příslušníky před zraky poddaných. Tentokrát ale neskládali manželský slib hraběnky či lordi, brali se dva lidé, kteří mají kromě sebe navzájem rádi i Motor. "Byl to opravdu krásný zážitek, fanoušci výborní, krásné prostředí, skvělá atmosféra, bylo to prostě nádherné," rozplývala se ihned po obřadu nevěsta Jana Přistoupilová - Kučerová. "Tak trochu už jsme věděli, do čeho jdeme, protože soutěž, díky které jsme nakonec vyhráli, se také konala přímo na ledě. Ale přece jen tohle bylo ještě mnohem slavnostnější," usmíval se Miroslav Přistoupil, který novomanžele do soutěže o svatbu na ledě přihlásil.



Partneři svatby přichystali pro novomanžele spoustu překrásných darů, které si užili buď přímo při svatbě, nebo k nim teprve dojde. I jim patřilo poděkování svatebčanů. "Chtěla bych za všechnu podporu naší svatbě moc poděkovat, a to i fanouškům. Vůbec jsem nevěděla, co čekat, ale reakce byly dojemné, a to i od fandů soupeře, jsme opravdu rádi za to, jak všechno proběhlo," shrnula dojatá nevěsta, která ve svatebních šatech sledovala průběh utkání po celou třetinu. Pak už svatba pokračovala jen s nejbližšími.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....