Banes Motor České Budějovice
03.02.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Starší dorostenci mají sice zápasové volno, ale ostatní mládežnické kategorie se představí na domácím ledě v několika zajímavých duelech.

Juniorka

Juniorku čekají dva domácí zápasy. V prvním zápase zavítají v pátek 5.2. do Budějovic hokejisté HC Energie Karlovy Vary, kteří v minulém kole prohráli s HK Mounfield 1:4. Karlovarským náleží v tabulce prozatím 7. příčka se ziskem 59 bodů. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 6.2. se budějovičtí junioři utkají s celkem HC Plzeň 1929, který v minulém kole deklasoval Pardubice poměrem 8:1. Indiáni jsou na 3. místě extraligové tabulky se ziskem 73 bodů. Utkání začíná v Budvar aréně ve 12:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci mají vzhledem k reprezentační přestávce (U17 čeká „zájezd za velikou louži“) své zápasy odložené na náhradní termíny.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci se utkají ve čtvrtek 4.2. s celkem Havlíčkova Brodu, který před týdnem v divácky nepohledném zápase porazili 4:1. Havlíčkobrodští o víkendu porazili celek Žďáru nad Sázavou 4:2. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V neděli 7.2. změří své síly s přímým konkurentem o postupovou příčku do play-off, s týmem HC Dukla Jihlava. Poslední dvě vzájemná utkání vyhráli Budějovičtí pokaždé po samostatných nájezdech. Jihlavští v minulém kole klopýtli na mladoboleslavském ledě, kde podlehli místním dorostencům 2:4. Utkání začíná na druhé ledové ploše ve 12:45.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v sobotu 6.2. domácí utkání s rezervou Liberce. Bílí Tygři zvítězili v minulém kole na krkonošském ledě a v nadstavbové části se prozatím drží na 4. příčce. Utkání začíná na druhé ledové ploše v 18:45.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....