Banes Motor České Budějovice
05.12.2015, Klub

Domácí zápasy Motoru živě!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Výborná zpráva zejména pro fanoušky Motoru, kteří to mají do Budvar arény dál než daleko. Teď už domácí zápasy nepropásnete, i kdybyste byli třeba v Jihoafrické republice, odkud naše stránky jsou také pravidelně sledovány. Na klubovém youtube kanálu bude k dispozici přímý přenos všech zbylých domácích zápasů této sezony!
Tuhle službu žádali fandové delší dobu, bylo třeba ale zajistit takové technické řešení, aby byl z Budvar arény přímý přenos bez potíží proveditelný. Všechno se podařilo vyřešit chvíli před šlágrem možná celého hokejového podzimu ve WSM lize. Retro duel Motor - Slavia bude první, který mohou fandové zdarma sledovat na internetu!

"Dlouho jsme zvažovali, jakým způsobem přímé přenosy vyrábět. Šlo by to různými alternativními cestami i rychleji, ale chtěli jsme nabízet fanouškům signál přímo z multimediální kostky v aréně, a to se nám teď konečně podařilo zrealizovat," vysvětluje zrod přímých přenosů ředitel marketingu a PR Tomáš Kučera. ČEZ Motor České Budějovice má momentálně jednu z nejlepších návštěvností v republice a atmosféra v hale je neopakovatelná a fantastická. "Věříme, že naši věrní fandové budou chodit i nadále raději do haly, než aby sledovali hokej pouze na internetu. Naopak by atmosféra i úroveň hokeje v přenosech mohly přitáhnout další diváky. Streaming vnímáme jako službu pro ty, kteří jednoduše na hokej nemohou," dodává Kučera.

Přenosy půjdou do konce sezony na klubovém kanálu na serveru Youtube v testovacím režimu, čistě bez komentáře. "Pokud bychom postoupili do extraligy, nemuseli bychom budoucnost streamu řešit, automaticky by je i s komentářem vyráběl generální partner nejvyšší soutěže. V případě, že by se sen Motoru v letošní sezoně nesplnil a pokračovali bychom ve WSM lize, zvažujeme, že bychom přímé přenosy zpoplatnili. Ale to je ještě daleko, teď je důležité, že fandové nepřijdou o žádný domácí zápas svého oblíbeného klubu ani v případě nemoci nebo třeba služební cesty až do konce sezony," uzavírá ředitel marketingu.

Speciální RETRO utkání sledujte ZDE!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....