Banes Motor České Budějovice
26.11.2015, Klub

Na Motorfestu zahrají hvězdné kapely!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Největší hudební hvězdy zahrají na jaře pro Motor. Fandové a vedení klubu se rozhodli přeběhnout ze sportovního pole i na to kulturní a vzniknul MOTORFEST! Půjde sice o první ročník festivalu, jehož výtěžek půjde na financování činnosti mladých hokejistů, ale hned nabídne ty nejzvučnější kapely, posuďte sami: Kryštof, Vypsaná fiXa, Wohnout, Sto zvířat a Michal Hrůza! To všechno 7. května 2016 za pouhých 400 Kč! A permanentkáři zaplatí ještě méně!

Už dlouhou dobu vznikala v úzkém kruhu fanoušků a vedení Motoru myšlenka na uspořádání hudebního festivalu. Hlavní touhou bylo připravit zábavu pro příznivce klubu, oslavit společně ukončení sezóny, zároveň na akci přivítat i mimohokejové návštěvníky a ukázat, že lidé okolo českobudějovického hokeje nejsou jen partou sportovních bláznů, ale skutečnou motoráckou rodinou, která společnými úsilím dokáže zorganizovat i akci v hokejových kruzích nevídanou. Právě k tomu byl založen Nadační fond Motor, který Motorfest uspořádá!

Zásadní odlišností od jiných hudebních akcí takové velikosti je zapojení příznivců Motoru jako dobrovolníků do organizace. Cílem je maximalizovat výtěžek festivalu, který pak bude plně věnován na financování činnosti těch nejmenších českobudějovických hokejistů, kteří se po našem ledě začínají prohánět. Hlavním cílem je pomoci tomu, aby v Motoru i nadále vyrůstaly nové hvězdy, kterým budeme moci v budoucích letech fandit.

Motorfest bude jednou z největších kulturních akcí roku 2016 v Českých Budějovicích. Kombinace exkluzivního hudebního programu s nejpopulárnějším a nejsledovanějším sportovním klubem na jihu Čech slibuje nezapomenutelné zážitky! První ročník se bude konat 7. května 2016 v Budvar aréně.

Vstupenky se budou prodávat od 7. prosince v pracovní dny od 13 do 18 hodin ve fanshopu u Budvar arény a stojí 350 Kč pro permanentkáře Motoru (jen fyzické osoby, nikoli permanentky zdarma rozdané a firemní), pro všechny ostatní stojí 400 Kč! Cena je shodná k stání na ploše i k sezení (bez nároku na konkrétní místo). V den festivalu na pokladnách budou vstupenky pro všechny za 500 Kč.

Informace budeme přidávat na motorfest.cz a na klubových sociálních sítích.

Kryštof

Vypsaná fiXa

Wohnout

Sto zvířat

Michal Hrůza

Pro Motor budou zpívat jednoduše největší hvězdy české hudby!


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....