Banes Motor České Budějovice
25.11.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - I poslední listopadový víkend mládežnické soutěže nezahálejí a naši junioři a dorostenci mají před sebou své porce zápasů. Mladší dorost vstupuje úvodním zápasem do nadstavbové části extraligy.

Juniorka

Juniory čeká v sobotu 28.11. souboj s extraligovým lídrem s celkem HC Sparta Praha. Pražané mají na čele tabulky pohodlný, čtrnáctibodový náskok před druhými Oceláři z Třince. V minulém kole ale malinko zaváhali a porazili Bruslaře z Mladé Boleslavi až po prodloužení. Utkání začíná v holešovické aréně v 16:00

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci se pokusí prolomit hrozivě vyhlížející bezbodovou šňůru. První příležitost ke splnění tohoto úkolu dostanou v pátek 27.11., kdy zavítají na sever Čech k utkání s týmem HC Piráti Chomutov. Chomutovští v minulém kole podlehli Plzni v divoké přestřelce a jsou zatím na 4.místě tabulky. Utkání začíná na chomutovském ledě v 15:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 28.11 čeká dorostence domácí zápas s celkem HC Slavia Praha. Slávisté spráskali v minulém kole litvínovské Chemiky a jsou v současnosti na 2. místě tabulky. Utkání začíná na druhé ledové ploše v 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci zahájí nadstavbovou část výjezdem na led Mladé Boleslavi. Zatímco Budějovičtí zakončili základní část importem bodů z Havlíčkova Brodu, Boleslavští podlehli brněnské Kometě. Utkání začíná ve čtvrtek 26.11. v 15:00.

Původně naplánovaný nedělní domácí souboj s brněnskou Kometou musel ustoupit „potulnému jarmarku“ (Máša a Medvěd na ledě) a byl prozatím přeložen na neurčitý termín.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu změří své síly v neděli 29.11. s týmem Benátek nad Jizerou. Benátky podlehli v minulém kole celku HC Krkonoše až po samostatných nájezdech a ztrácejí na Budějovické pouhé čtyři body v ligové tabulce. Utkání začíná na benáteckém ledě (v Česku, nikoliv v Itálii!) v 11:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....