Banes Motor České Budějovice
20.06.2015, Klub

ČEZ pokračuje jako generální partner Motoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I pro nadcházející sezonu bude platit spojení společnost ČEZ - hokejový klub Motor. ČEZ Motor České Budějovice už se stal tradiční značkou a nic nebrání tomu, aby tomu tak bylo i nadále. Partnerství, které dovedlo českobudějovický hokej ze dna 1. ligy až do baráže o extraligu, má teď před sebou další etapu.
Uplynulé období bylo velmi úspěšné, což vnímají obě strany. "Společnost ČEZ při nás stojí od nejtěžších chvil až po ty současné, které už jsou mnohem radostnější. Projekty, které jsme společně rozjeli, mají ale nejen hokejový rozměr. Rád bych vzpomenul třeba to, že Nadace ČEZ podpořila naši akci =Splněný sen Romana Bernata= opravdu vysokou částkou. Jsme ohromně rádi, že spolupráce bude pokračovat, protože se ukazuje jako velmi dobrá," netajil spokojenost Stanislav Bednařík.

I vedoucí útvaru vnitřních a vnějších vztahů ETE Petr Šuleř měl důvody k optimismu: "Uplynulá sezona ukázala, že naše partnerství má obrovskou sílu. Společnost ČEZ chce být u toho i ve chvíli, kdy se podaří ten poslední krok, o kterém sní všichni fandové Motoru." K tomuto přání snad není co dodat.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....