Banes Motor České Budějovice
27.10.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pomalu se blíží reprezentační přestávka, ale vyjma starších dorostenců čekají všechny budějovické mládežnické týmy další zápasy. Vzhledem ke státnímu svátku začína tento herní "víkend" již ve středu.

Juniorka

Juniory čekají dva venkovní zápasy v západních Čechách. Ve čtvrtek 29.10. sehrají další extraligové utkání s celkem HC Energie Karlovy Vary. Karlovarští junioři podlehli v posledním kole Pirátům z Chomutova a s 20 body jsou prozatím na 10. místě průběžné tabulky. Utkání začíná v 18.00.

On-line přenos zde.

V sobotu 31.10. zavítají budějovičtí junioři na plzeňský led. Souboj s týmem HC Plzeň 1929 začíná ve 13:30. Plzeňští, kteří v posledním kole dovezli všechny tři body z Litvínova, okupují s dosavadním ziskem 26 bodů 5. příčku extraligové tabulky.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci mají volno. Zápas 17. kola s pražskou Slavií předehráli minulé úterý a utkání 18. kola proti týmu Kladna je odloženo na středu 11.11.


Mladší dorost A

Mladší dorost se pokusí napravit bodový výpadek z Liberce a to proti soupeřům, kteří jsou v tabulce před mladíky Motoru. Ve sváteční středu 28.10.  vyzvou na domácím ledě pražskou Spartu, která si v minulém kole bez problému poradila se Žďárem nad Sázavou. Pražané jsou se ziskem 24 bodů na bronzové příčce extraligové tabulky. Utkání začíná v 13.00 na ledě Budvar Arény.

V neděli 1.11. vyzvou budějovičtí dorostenci lídra tabulky, celek Mountfield Hradec Králové. Hradečtí v posledním kole porazili brněnskou Kometu, čímž si upevnili vedoucí příčku tabulky. Utkání začíná na hradeckém ledě ve 12.00.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu vycestuje ve středu 28.10. do východních Čech k utkání s celkem HC Krkonoše. Krakonošovi potomci měli v posledním kole volno a v kole předminulém zdolali rezervní tým HC Pardubice a jsou v poklidném středu ligové tabulky. Budějovičtí jsou zatím na 4. místě a tudíž sázkové kanceláře mírně favorizují hostující tým.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....