Banes Motor České Budějovice
30.09.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Minulý víkend navlékli junioři a dorostenci sedm černých perel v podobě proher na pomyslnou stuhu motoráckých hokejových výsledků. Jediným světlým bodem tak zůstává vítězství mladšího dorostu B v domácím zápase nad Benátkami nad Jizerou. I nadcházející víkend pokračují soutěže všech mládežnických týmů.

Juniorka

Junioři, kteří v posledních dvou kolech nestačili ani na Spartu, ani na Pardubice se pokusí o výsledkový reparát již tento čtvrtek 1.10, kdy je v Budvar aréně od 18:00 na programu utkání s BK Mladá Boleslav. Bruslaři získali doposud sedm bodů a v průběžné tabulce jsou pouhé dvě příčky před budějovickými juniory.

On-line přenos zde.

V sobotu 3.10. se v dalším kole DHL Extraligy juniorů představí na druhé ledové ploše tým Bílí Tygři Liberec. Utkání začíná v 12:30. Liberečtí, kteří jsou prozatím v poklidném středu tabulky, prohráli v posledním kole na ledě lídra tabulky Hradce Králové.

On-line přenos zde.

V neděli 4.10. se v předehrávce 30.kola utkají junioři podruhé za sebou s Bílými Tygry Liberec. Utkání začíná v Budvar aréně ve 14:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci v minulém dvojzápase nejprve nedotáhli dobře rozehraný zápas v Plzni do bodového konce a v sobotním zápase podlehli doma pražské Spartě. Dalším zápasem budějovických mladíků je utkání s Piráty Chomutov, které začíná v chomutovské aréně v pátek 2.10. v 15:00. Aktuální forma Chomutovských je nejasná, neboť zápasy posledních dvou kol extraligy Severočeši nesehráli z důvodu hromadné marodky.

On-line přenos zde.

V sobotu 3.10. sehrají domácí utkání s pražskou Slavií, která je o čtyři body druhá v tabulce za vedoucí Spartou. Dorostence tedy nečeká lehké střetnutí, ale je třeba vzít v potaz rčení o nestahování kalhot s ohledem na vzdálenost brodu. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:45.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorost, jedoucí na skluzavce tří po sobě následujících proher, musí zabrat a na ledě prozatím posledního Žďáru nad Sázavou vybojovat tři body a neztratit tak bodový kontakt s vedoucí čtyřkou průběžné tabulky. Utkání začíná v neděli 4.10. v 17:00 ve žďárském hokejovém svatostánku. Žďárští podlehli v minulém kole Havlíčkovu Brodu, čímž se propadli na průběžné poslední místo v tabulce skupiny „Střed“.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu zavítá v dalším kole na led SC Kolín, kde v neděli 4.10. v 11:00 vyzve na souboj tamní Kozly. Kolínští si v dosavadním průběhu soutěže nevedou nijak špatně a na čele tabulky stíhají zatím suverénní táborské Kohouty, zatímco Budějovickým patří v průběžném pořadí třetí příčka skupiny "Střed".

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....