Banes Motor České Budějovice
23.09.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Mládežnické soutěže se počátkem září rozeběhly na plné obrátky a pokračují i nadcházející víkend. Junioři se v domácím prostředí tentokráte nepředstaví, ale zbylé mládežnické týmy mají v nabitém programu každý po jednom domácím utkání.

Juniorka

Junioři, kteří v posledním kole nestačili v domácím zápase na Hradec Králové, zajíždějí již tento čtvrtek 24.9. do Pardubic, kde od 17:00 změří své síly s tamním Dynamem. Pardubičtí jsou v tabulce zatím na sedmém místě, o které se dělí s pražskou Spartou, která je zároveň dalším soupeřem budějovických juniorů.

On-line přenos zde.

V sobotu 26.9. se v zápase 7.kola DHL Extraligy juniorů pokusí naši junioři navázat na své jediné dosavadní vítězství v soutěži, které vybojovali v domácím utkání právě s pražskou Spartou. Utkání začíná ve 13:00 v pražské holešovické aréně.

On-line přenos zde.


Starší dorost

V západní skupině NOEN Extraligy staršího dorostu zavítají naši starší dorostenci v pátek 25.9. na západočeský led, kde od 15:00 sehrají utkání s HC Plzeň. Plzeňští zatím získali o pouhý bod více než Budějovičtí, takže jsou bezprostředními sousedy v tabulce našich starších dorostenců.

On-line přenos zde.

V sobotu 26.6. sehrají domácí utkání s favorizovanou pražskou Spartou, která v dosavadních šesti kolech doposud nepoznala hořkost porážky v základní hrací době a ztratila tak zatím pouhé 3 body a vede tabulku. Utkání začíná v Budvar aréně od 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorost, podobně jako juniorka, zajíždí po domácí prohře od hradeckých na led dalšího východočeského týmu. Utkání s HC Pardubice začíná v sobotu 26.9. v 12:00 v pardubické hale. Pardubičtí, v čele s Matějem Blűmelem, který vede kanadské bodování skupiny „Střed“, mají na svém kontě stejně jako naši dorostenci 9 bodů a tak lze očekávat vyrovnaný souboj.

V pondělí 28.9. se mladší dorostenci představí na domácím ledě a to v souboji 7. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu v souboji s Kometou Brno. Kometa zatím zůstává malinko za výsledkovým očekáváním, ale rozhodně naše dorostence nečeká snadné utkání. Zápas začíná v 11:00 na druhé ledové ploše.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu po domácí prohře s Táborem zavítá v neděli 27.9. na led Mladé Boleslavi B. Utkání začíná v 11:30. V pondělí 28.9. sehrají dorostenci domácí utkání s týmem Benátek nad Jizerou. Utkání začíná v 14:15 na druhé ledové ploše.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....