Banes Motor České Budějovice
31.07.2015, Klub

Mládež zorganizovala letní hokejový Martin Hanzal kemp 2015

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Minulý týden proběhl v Budvar Aréně ve dnech 19.7. – 25.7.2015 letní hokejový Martin Hanzal kemp 2015, který pořádal mládežnický klub HC Motor České Budějovice.
Kempu v Českých Budějovicích vedeného pod záštitou Českobudějovického odchovance Martina Hanzala, současné hvězdy NHL Arizona Coyotes se v Budvar Aréně zúčastnilo 46 hráčů. 

Organizátoři kempu Jiří Hanzal a Lukáš Chaloupka trenéři HC Motor České Budějovice rozdělili hráče do dvou věkových kategorií, kteří pod vedením dalších trenérů HC Motor ČB (Roman Fousek, Rostislav Kadlec, Radek Vondruška, Václav Vacek a Kamila Hansová) polykali čtyři tréninkové jednotky denně 2x na ledě, 2x na suchu. Dopolední tréninkové jednotky na ledě byly zaměřeny na bruslení a vedení kotouče, odpolední fáze byla zaměřena na rozvoj HČJ a hru.

Tréninky na suchu probíhaly formou zábavy a her. Největšímu ohlasu se samozřejmě v Českobudějovické Budvar Aréně dočkaly názorné ukázky cvičení a dovedností, které předváděl patron kempu Martin Hanzal, jemuž jako hosté pomáhali s ukázkami další úspěšní Českobudějovičtí odchovanci Lukáš Sedlák (Colombus Blue Jackem, NHL), Jiří Smejkal (Moose Jaw Warriors, WHL), Lukáš Vopelka (Orebro, SWE). Starší skupina si mohla vyzkoušet trénink pod vedením Václava Prospala další Budějovické hokejové ikony. Nad herním tréninkem držel dohled Aleš Kotalík, který vyhlížel další ,,možné posily" pro A tým Motoru. 

Je naprosto na místě poděkovat našim partnerům, Statutárnímu městu České Budějovice za podporu a možnost uspořádat kemp hráčům v domácím prostředí, patronovi Martinu Hanzalovi, firmě FruGa za vynikající čerstvé ovoce. Firmě Bauer za dárkové tašky a slevové poukazy pro hráče, firmě Střída Sport za kšiltovky pro hráče, hotelu Adler za příjemné ubytování , vedení A týmu za přesunutí tréninkových jednotek, zkrátka všem, kteří se na našem kempu podíleli, bez této široké podpory by nebylo možné takovou akci uspořádat. 

Velký dík patří hráčům, kteří byli celý kemp moc šikovní a rodičům za přihlášení jejich dětí. Věříme a díky děkovným mailům a dopisům, které na klub přicházejí, si dovolujeme tvrdit, že se kemp vydařil. Kempu se zúčastnilo i pár hráčů z okolních klubů, kteří byli také dle dostupných zpráv velice spokojeni. 

Během kempu jsme připravili program také pro rodiče. Kdo si chtěl protáhnout tělo, mohl si zacvičit pilates pod vedením K.Hansové. Úspěch sklidila i diskuse s Martinem Hanzalem ve VIP prostorách, které se zúčastnilo 26 rodičů. Všem přejeme hodně úspěchů v sezóně 2015 -2016 a již teď se těšíme na další ročník kempu. 

Hodnocení hlavních organizátorů J.Hanzala a L.Chaloupky:

Z prvního ročníku kempu jsme nadšení. Velký zájem hráčů a rodičů nás mile překvapil. Jsme rádi, že myšlenka uspořádat letní hokejový kemp pro hráče HC MOTOR České Budějovice v domácím prostředí se naplnila. Potěšil nás také zájem a účast hráčů z okolních klubů. Již nyní se těšíme na další ročník kempu!

Fotografie si můžete prohlédnout na: 

http://mladezcb.rajce.idnes.cz/

www.facebook.com/KempMartinHanzal
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....