Banes Motor České Budějovice
08.06.2015, Klub

Motor fandí volejbalu! Jděte na zápasy Světové ligy se slevou

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Chybí vám napětí? To, že se hokejisté Motoru právě teď připravují na další prvoligový ročník, neznamená, že nemůžete jít do Budvar Arény na velkou sportovní událost. Už za necelé dva týdny se na zimním stadionu odehrají dva zápasy Světové ligy ve volejbale a držitelé permanentních vstupenek mohou jít na utkání se čtyřicetiprocentní slevou!

Přijď na světový volejbal! Tak tímhle heslem láká Český volejbalový svaz na domácí zápasy prestižní Světové ligy. A do Českých Budějovic zavítá největší favorit skupiny D - Francie. Čtvrtý nejlepší tým z loňského mistrovství světa v Polsku zatím ani jednou ve skupině neprohrál a na svém kontě má dvanáct bodů. Do Budvar Arény tak dorazí hvězdní hráči - například nejlepší libero posledního světového šampionátu Jenia Grebennikov a urostlý smečař Earvin N’Gapeth, jenž je podle expertů jedním z nejlepších smečařů planety.

Pro své fanoušky připravil ČEZ Motor České Budějovice ve spolupráci s Českým volejbalovým svazem nabídku na zlevněné vstupné. Každý, kdo je držitelem nové permanentky na příští ročník, obdrží unikátní kód, jenž zadá při nákupu na internetovém portálu Ticketpro do objednávky. Na základě toho obdrží čtyřicetiprocentní slevu, po jejímž uplatnění vyjde lístek v předprodeji na krásných 90 korun. Standardní cena je o šedesát korun dražší!

Neváhejte tak s nákupem a zajistěte si místo v Budvar Aréně, kde se 19. a 20. června bude hrát světový volejbal. Česká volejbalová reprezentace je zatím na druhém místě, právě za Francií, a tak bude potřebovat podporu zaplněných ochozů.

Současní držitelé nových permanentních vstupenek už obdrželi e-mail s unikátním kódem, ostatní neváhejte a zakupte si permanentku na příští prvoligovou sezonu Motoru, abyste kód získali také.

Vstupenky v prodeji zde: http://bit.ly/Vstupenky_Svetovaliga.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....