Banes Motor České Budějovice
06.06.2015, Klub

Sportovní den ve Stromovce k 750.výročí města České Budějovice i přes úvodní déšť dopadl dobře.

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V sobotu 30. 5. 2015 se uskutečnil Sportovní den ve Stromovce k 750. výročí založení města České Budějovice.
      Celý sportovní den byl situován do BEACH PARKU ve Stromovce. Organizace se chopil klub HC České Budějovice ve spolupráci s Příspěvkovou organizací sportovního zařízení města České Budějovice, MVM HŘIŠTĚ s.r.o. (Hopsárium), HC MOTOR České Budějovice a Beach Parkem.
      Dětem jsme i přes nepřízeň počasí připravili krásné odpoledne, které bylo zahájeno loutkovým divadlem od spolku DELLARTE z Českých Budějovic. Po zhlédnutí divadla byly připraveny různé atrakce. Nejvyužívanější atrakcí se stal skákací hrad a skákání na trampolíně. Dále měly děti připravené stanoviště jako např. střelbu na branku, hod na basketbalový koš, držení rovnováhy na gymballech a další sportovní aktivity. U těchto stanovišť na děti dohlíželi hráči dorosteneckých kategorií, kteří jim ukazovali, jakým způsobem sportovní pomůcky používat. Našli se i odvážlivci z řad rodičů, kteří si vyzkoušeli výdrž na gymballu či posilování s TRX. Vrcholem odpoledne byla autogramiáda hráčů A-týmu HC MOTOR České Budějovice Luboše Roba ml. a Michala Švihálka.
      Bohužel jsme díky silnému dešti při zahájení Sportovního dne, nemohli využít všechny stanoviště, které jsme původně plánovali. Děti si přesto odnesly spoustu zážitků i odměn a věříme, že se jim Sportovní den ve Stromovce k 750. výročí města České Budějovice líbil.
      Tímto bychom chtěli poděkovat hlavně Statutárnímu městu České Budějovice, které akci finančně podpořilo, dále partnerům a obsluze BEACH PARKU. Další poděkování patří dobrovolníkům z řad dorostenců HC MOTOR České Budějovice a všem, kteří se akce zúčastnili.
      Věříme, že jste si všichni sportovní den užili a uvidíme se na některé z dalších akcí pořádaných klubem HC České Budějovice.

Fotografie na: http://mladezcb.rajce.idnes.cz/
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....