Banes Motor České Budějovice
09.02.2015, Tisková zpráva

Wellness Hotel Frymburk hostil hokejisty

FRYMBURK — Parádní základní část, po které se ČEZ Motor České Budějovice skví na druhém místě prvoligové tabulky a k tomu dostatečně dlouhá pauza před play-off. Ideální doba na odpočinkový víkend plný relaxace, který hráči s realizačním týmem strávili v překrásném prostředí Šumavy.
Šumavský Frymburk se ukázal jako ideální místo pro relaxaci mužstva, které vlastně od srpna nemělo delší čas na rehabilitaci a oddych. V 1. lize neexistují reprezentační přestávky, a tak se hraje prakticky neustále. Díky tomu, že Motor skončil na vynikající druhé příčce, má ale teď dva týdny volna. „Iniciativa odjet na společný relaxační pobyt přišla od hráčů a my jsme jim rádi vyšli vstříc. Proto jsme taky nejeli na tradiční místo kondičních soustředění, ale do frymburského wellness hotelu,“ vysvětloval okolnosti společné týmové akce sportovní ředitel Radek Bělohlav.

A jak hráči trávili čas? Zejména v parádním areálu Wellness Hotelu Frymburk. „Snažili jsme se hráčům vytvořit ty nejlepší možné podmínky, mohli využívat aquapark, saunový svět, golfový trenažer i bowlingové dráhy a myslím, že se jim u nás líbilo,“ hodnotil spokojeně obchodní ředitel Wellness Hotelu Frymburk Jiří Lukeš, jinak také fanoušek českobudějovického hokeje. Jeho slova potvrzovali i hráči. „Nic nám nechybělo, kromě relaxace v hotelu jsme vyráželi na procházky a zajeli jsme i na Stezku korunami stromů, krásná šumavská příroda nádherně uklidňuje,“ usmíval se kapitán Josef Straka.

Šumavská idylka už je ale pryč, teď přijde pro hokejisty hodně perné období přípravy na vyřazovací boje. „Kluky čekají často dvoufázové tréninky, sehrávání, nacvičování přesilovek a mnoho dalších věcí. Na play-off budeme skvěle připravení, víme, že za žádnou cenu nesmíme zklamat naše skvělé fanoušky,“ doplnil odhodlaně Radek Bělohlav.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....