Banes Motor České Budějovice
01.01.2015, Miroslav Mayer

Základna D vyhrála turnaj prvních tříd

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I nejmenší hokejové týmy mají o svátcích svoje turnaje v minihokeji a hraje se tam o medaile a poháry. Jeden takový se odehrál 27.12 v Třemošné a tým HC Motor dokázal zvítězit.
Dne 27. 12. 2014 se zúčastnil team základny „D“ vánočního turnaje 1. Tříd v Třemošné. Tohoto turnaje se zúčastnili teamy Energie Karlovy Vary, HC Příbram, HC Plzeň 1929, Meteoru Třemošná, Mariánských Lázní a Motor České Budějovice.

Do turnaje jsme úspěšně vstoupili výhrou nad hráči Mariánských Lázní. V dalším utkání nastoupili kluci proti týmu Karlových Varů a opět zvítězili. Ve třetím zápase naši hráči splnili roli favorita a porazili vysokým rozdílem tým HC Příbram. Po té naše malé naděje nastoupili do velmi důležitého zápasu proti domácímu celku HC Meteor Třemošná. Od začátku bylo patrné, že proti sobě hrají dva velmi vyrovnané teamy. Díky bojovnosti a obětavosti celého teamu jsme nakonec zvítězili. Díky této výhře měli již kluci zajištěny medailové pozice a potvrdili to i v posledním zápase proti HC Plzeň 1929.

Jelikož team HC Motor České Budějovice ani v jednom zápase na turnaji nepoznal hořkost porážky, tak si mohl při vyhlášení dojít pro dort, medaile a pohár za první místo.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....