Banes Motor České Budějovice
01.01.2015, Miroslav Mayer

Pátá třída vyhrála turnaj v Kolíně

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Před koncem roku 2014 stačila ještě Budějovická mládež zaznamenat jeden úspěch. Mužstvo ročníku 2004 dokázalo vyhrát turnaj v Kolíně. Jihočeši navíc nedostali ani jednu branku.
Dne 30.12.2014 se hráči 5. třídy Motoru CB zúčastnili turnaje ročníku 2004 v Kolíně.
Po třech výhrách - 2:0 s Hradcem Králové, 1:0 s Havlíčkovým Brodem a 1:0 s Kolínem jsme obsadili zasloužené první místo a mohli se tak radovat z velkého poháru a zlatých medailí.
Mužstvo předvedlo ukázkový výkon, jehož hlavním znakem byla bojovnost o každý kotouč, ukázněná obranná hra a obětavost pro týmový úspěch. Obrovskou zásluhu na vítezství má brankář Petr Heidinger, který udržel po cely turnaj čisté konto a pravém byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje.

Tato výhra ročníku 2004 je historicky první výhrou na turnaji za dobu co ročník jako takový trénuje a hraje. Jsem rad, že hráči dělají dovednostní i kondiční pokroky a tím pádem jde výkonnost celého mužstva nahoru.

Petr Červený

Sestava vítězného týmu

Petr Heidinger - Matyas Hromada, Jakub Burian, David Kumpfmuller, David Pojar, Petr Placek, Alex Marhoun, Matej Bělohlav, Lukáš Valeš, Dan Kotous, Tomas Tauer, David Jelínek, Jan Valeš
Trenér: Petr Červeny
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....