Banes Motor České Budějovice
04.12.2014, Matěj Mayer

Mikulášská nadílka v Hopsáriu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Úterní podvečer v českobudějovickém Hopsáriu patřil již poněkolikáté nejmenším hokejistům našeho klubu. Týmy Základen a Přípravky se zde společně s rodiči sešly k příležitosti Mikuláše. Na akci bylo pozváno celkem 148 dětí.

Děti si užívaly společného skotačení a hraní se všemi hračkami a atrakcemi, které pro ně Hopsárium nabízí. K báječné atmosféře příjemného podvečera přispěla určitě i diskotéka, kdy se za mixážní pult postavil sám Mikuláš. Chlapci nám ukázali, že nemají nadání pouze hokejové, ale i taneční. Pak již přišel na řadu příchod samotného Čerta a Anděla.

Hráči, rozdělení dle týmů, samostatně po přednesení básničky nebo písně, dostávali bohatou nadílku, kterou si jistě, za svůj výkon zasloužili.

Někteří slíbili před Čertem, Mikulášem a Andělem, že už nebudou doma a ve škole zlobit a budou hodní. Společně věřme, že jim jejich dětská předsevzetí dlouho vydrží. Po nadílce se Mikuláš s Čertem zapojili do hry s dětmi. Mikuláš zkusil přehrát chlapce ve florbale a Čert proháněl provokující děti mezi atrakcemi. Nakonec bitvu prohrál a odešel se zlomeným koštětem.

Velký dík patří společnosti Hopsárium, za možnost pořádání příjemného mikulášského podvečera. Dále firmě FruGa, KIII a zástupcům MOTORfans, kteří dodali dary do nadílek a firmě Teplárna, která přispěla finanční částkou. Samozřejmě trenérům a všem ostatním, kteří přiložili ruku k dílu a byli na celé akci nápomocni.

Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným a do předvánočního času přejeme alespoň trochu klidu a pohody.

Fotografie dětí naleznete ve FOTOGALERII.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....