Banes Motor České Budějovice
01.12.2014, Tisková zpráva

EkoProgram Motoru se daří!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na začátku sezony spustil Motor svůj EkoProgram. Spočívá v tom, že fandové a partneři ČEZ Motor České Budějovice mohou odevzdávat prostřednitvím klubu své použité tiskové tonery, cartridge a náplně, čímž nejen ušětří přírodu, ale navíc ještě finančně pomohou klubu a mohou i něco vyhrát.
Sběrné místo ve fanshopu si mezitím fandové velmi oblíbili a pravidelně nosí své vypotřebované tiskové propriety do připravené krabice. Za každý toner pak fandové obdrží slosovací lístek a tři nejšťastnější pak každou čtvrtinu vyhrávají ceny od Motoru. Na fotografii právě pan Michal Med ze společnosti Armor losuje výherce, kterými ve druhé čtvrtině byli fandové s čísly 153, 160 a 166.

Další možnost zapojit se do programu mají i partneři a spřátelené firmy našeho klubu. Na fotce níže právě naplnily svou krabici zástupci společnosti Zemědělské potřeby M + S. Za první období se podařilo nasbírat celkem 531 kusů prázdných tonerů, náplní a cartridgí! Za to dostane ČEZ Motor České Budějovice od firmy Armor i určitý finanční obnos, každopádní hlavní účel - aby nebezpečné tonery neskončily v komunálním odpadu - se daří plnit nad očekávání. Tak nezapomeňte a odevzdávejte i dál ve fanshopu!

text
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....