Banes Motor České Budějovice
19.11.2014, Matěj Mayer

Druhá třída skončila pátá na turnaji v Plzni

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dne 17.11. 2014 se naši českobudějovičtí hráči ročníku 2007, tedy druhých tříd, účastnili turnaje deseti týmů v Plzni pod názvem Turnaj o pohár Kooperativy arény.

Celkové obsazení turnaje nechalo předvídat, že se bude jednat o vysoce kvalitní podnik. Vyjma naší motorácké základny C se o medailové posty hodlaly střetnout celky: Sparta Praha, Příbram, Piráti Chomutov, Kobra Praha, Rytíři Kladno, Louny, Kolín, Ostava a Slavia Praha.

Po poměrně rozpačitém začátku s Chomutovem, kdy jsme sice soupeře přehrávali, ale v závěru se nám nepodařilo proměnit tři trestná střílení, zejména díky vynikajícímu výkonu chomutovského gólmana, jsme jednoznačně zvítězili nad celkem Příbrami a následně i nad celkem Kobry Praha. V závěru skupiny nás zastavila až Sparta Praha. Po sečtení bodů ve skupinách jsme sehráli utkání o umístění s Louny, které jsme po dramatickém závěru vyhráli na samostatné nájezdy. Díky tomuto vítězství si naše základna C přivezla z Plzně páté místo, což s ohledem na kvalitu a množství soupeřů, kteří dodali turnaji celorepublikové měřítko, vnímáme jako dobré umístění.

Naše barvy reprezentovala sestava: Švarc – Štochl, Šindelář, Konzal, Matějka, Nedorost, Minář, Nečas, Mařík, Vazač, Pýcha, Pícha, Vinzens, Musilová.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....