Banes Motor České Budějovice
17.04.2003, David Lukeš

Vyprodáno během dvou hodin

Velký hokejový svátek na jihu Čech se kvapně blíží. V neděli 20. dubna sehraje český národní tým svůj poslední zápas na svém ledě před MS ve Finsku, prestižní generálce bude asistovat vyprodané hlediště. Diváci "vybrali" kasy během několika desítek minut, ti na něž se nedostalo, cítili trpkost. Vedení HC ČB vysvětluje, proč se nedostalo na každého.
"Omlouváme se těm, na něž se nedostalo. Kapacita stadionu je snížena na 5 600 z důvodu větších reklamních ploch, 1 000 lístků si nechal marketingový partner ČSLH Teleaxis, další vstupenky jsme prodali našim sponzorům, hráčům a trenérům. Do předprodeje nakonec šlo 2 500 lístků, což je téměř polovina kapacity. Jakkoli to bude znít paradoxně, za dané situace je to úspěch, že jich bylo ještě tolik. Ještě jednou se omlouváme těm, kteří se na stadion nedostanou. Věřím, že národní tým uvidí, neboť vyvíjíme snahu, aby u nás hrála reprezentace každý rok," vysvětlil generální manažer HC ČB Jaroslav Pařízek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....