Banes Motor České Budějovice
21.03.2003, David Lukeš, Jan Čutka

A-týmu pátečním tréninkem skončila sezóna

Hokejisté HC ČB sice odehráli poslední soutěžní utkání 10. března (4. čtvrtfinálový zápas s pražskou Spartou), ale sezóna jim definitivně končí až dnes, v pátek 21. března. Období mezi poslední bitvou na ledě a prvním jarním dnem vyplnila série tréninků, z nichž ten dnešní měl pikantní příchuť.
Hokejisté a skalní příznivci z fanclubu se dohodli na posezónním přátelském klání. Termín logicky připadl na poslední trénink. Hráči se od deseti hodin rozehřáli, aby mohli od půl jedenácté svést hodinovou bitvu se svými fanoušky z "kotle". Těch se nakonec sešla necelá dvacítka. Oba tábory se promíchaly tak, aby byl boj rovnocenný (světlí vs. tmaví), role soudce se ujal jeden z trenérské trojice HC ČB Václav Červený. Za tmavé se role brankáře zhostil jinak útočník Jiří Šimánek, svatyni světlých hájil velitel bubeníků Pavel Vágner.

Nakonec si vítězství vybojoval celek v tmavých dresech. Zápas byl místy (naoko) zdravě vyhecovaný, na ledě se objevily vhozené lahve, ale na protestní odchod do kabin, jak ho avizoval trenér světlých Josef Štraub, ani na avizované pěstní souboje (Jiří Likler - 62 kg vs. Dan Babka - 106 kg) nakonec nedošlo. Všichni si na závěr podali ruce a poděkovali za úspěšnou sezónu, "odehranou" na obou stranách s plným nasazením.


Kotelníci se připravují na bitvu proti svým idolům


Soudě podle pohody na střídačce hokejisté své soky očividně podceňují...


"Já to chytim, hodim to bráchovi na křídlo a ty dáš gól!" - aneb válečná porada před zápasem


Dobojováno


Úderný útok světlého týmu - David Lukeš, Zdeněk Ondřej, Jan Čutka


"Léto si užij, protože od podzimu Ti zase nedám pokoj" - David Lukeš & Luboš Rob

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....