Banes Motor České Budějovice
03.06.2014, Tisková zpráva

Rakouský koncern ENERGIE AG podpoří hokejisty Motoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Skupina ENERGIE AG BOHEMIA provozující v České republice vodohospodářské sítě měst a obcí, včetně Českých Budějovic, rozšiřuje svou podporu budějovickému hokeji pro nadcházející sezónu. Svým podpisem stvrdili hlubší spolupráci obou stran za ČEZ Motor České Budějovice prezident klubu Roman Turek a za společnost ENERGIE AG BOHEMIA s.r.o. jednatel společnosti Pavel Linzer.
„Taková spolupráce a obecně podpora sportu a mládeže je pro nás naplněním spoluodpovědnosti firmy podnikající v regionu. Tradiční blízkost a provázanost regionů jižních Čech a Horního Rakouska jsou dalším motivem, proč soustředit tak významnou spolupráci právě do Českých Budějovic“, řekl jednatel ENERGIE AG Pavel Linzer. Skupina působí v jižních Čechách, dále v části západních Čech, na Berounsku, Chrudimsku, Kolínsku, Rychnovsku, ale také v Moravské Třebové a na Svitavsku.

„Jsem rád, že ENERGIE AG dodržela svůj příslib z naší první sezóny a podpoří naše snažení nadále ještě významněji. Velice si toho vážíme“, řekl prezident klubu Roman Turek při podpisu smlouvy.

„Víme, že první rok byl z hlediska založení klubu trochu hektický a i náš plánovaný rozpočet neumožňoval rychle reagovat na potřeby klubu. Podpora naší společnosti směřovala v první sezóně především ke stabilizaci klubu a k vytvoření podmínek pro budoucí rozvoj. Tyto předpoklady, včetně spolupráce s mládeží, se naplnily a my chceme v nadcházející sezóně umožnit klubu pokračovat ve splnění dalších a nebojím se říci i vyšších cílů“, uvedl Ivan Kafka, vedoucí oddělení marketingu a komunikace ENERGIE AG BOHEMIA.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....