Banes Motor České Budějovice
11.03.2003, František Mrázek, Helsinki

Lítám na skútru po zamrzlém moři

Pár dní po Václavu Nedorostovi se naší redakci ozval i Franta Mrázek. Další zásah do zápisníku nám zaslal už včera (pondělí), dostává se na něj ale až dnes, v úterý. Platí tedy to samé co u Václava. Některé věci už jsou po jednom dni jinak, berte to prosím v potaz.
Nazdárek všichni, tak se zase hlásím po několika týdnech z Helsinek. Včera jsme v posledním zápase základní části porazili Espoo a zajistili si tak účast v play-off, do kterého jdeme ze sedmého místa a hrajeme proti Jokeritu. Docela mě to těší, protože Jokerit jsem si přál. Nebudeme nikam cestovat, zůstaneme v Helsinkách a hlavně jsme s Jokeritem hráli celou sezónu vyrovnané zápasy. Myslím, že z nás dokonce mají i trochu strach. Dají se očekávat dost dobré návštěvy. Jak v Hartvall Aréně, tak i u nás. Poslední zápas základní části s nimi v Hartvall přišlo čtrnáct a půl tisíce diváků a vytvořili parádní atmosféru, takže se docela těším. Rozhodně nemáme co ztratit, tlak bude na nich. Oni by rádi obhájili titul.

Jinak tady dneska začalo sněžit a vypadá to tu jako na Vánoce. Už jsem myslel, že přijde jaro, protože jsme měli už nějakých osm stupňů a teď sníh. Super je, že bydlím u moře. Když se nudím, soused mi půjčí sněžný skútr a já na něm lítám po zamrzlém moři.

Četl jsem na internetu, že Budějky zařízli v Praze rozhodčí. To se ani nedivím, že pískali pro Spartu a zvlášť v Praze. Aspoň zápas by to ale chtělo je potrápit. Tak kluci do toho!

Zatím se mějte
Franta

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....