Banes Motor České Budějovice
23.04.2014, Redakce

Motoráci poběží RunTour

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Třetím rokem RunTour zvedá Česko z gauče a rozběhává osm měst po celé České republice. V sobotu 26. dubna startuje z náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích a chybět nebudou ani hokejisté ČEZ Motor České Budějovice. Na našem Facebooku můžete vyhrát startovné ZDARMA! Proběhněte se s námi!
Běžecký seriál Česká pojišťovna Mizuno RunTour, který nabízí tratě pro děti na 500 a 1 000 metrů a pro dospělé na 5 a 10 kilometrů, se během dvou let zařadil mezi nejprestižnější tuzemské akce. Stejně jako v roce 2013 i v tom letošní odstartuje sezonu na jihu Čech, kde loni lámal účastnické rekordy.

Letos se zúčastní i hráči Motoru Martin Semrád, Emil Švec a Jiří Bárta a další také při autogramiádě. Vyběhněte i vy za svou výzvou, ať už je jakákoliv. V Českých Budějovicích startuje RunTour z náměstí Přemysla Otakara II. v sobotu 26. dubna. Více informací o seriálu a také možnost se přihlásit najdete na www.run-tour.cz.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....