Banes Motor České Budějovice
08.03.2003, Václav Nedorost, Denver

Dneska se nehnu z postele

Po pár týdnech od poslední Laviny se nám znovu ozval Václav Nedorost, tentokrát už ale ne z Denveru, ale z Hershey v Pennsylvanii, kde sídlí farma Colorada Avalanche Hershey Bears. Venca napsal už v pondělí, vzhledem k hektickému období okolo prvních dvou čtvrtfinálových zápasů na Spartě se na jeho příspěvek dostává až teď.
Ahoj,
tak Vás po delší době opět zdravím. Tentokrát už ale ne z Denveru, nýbrž z Hershey. Asi před třemi dny jsem byl odeslán právě sem, působí zde totiž farmářský tým Colorada. Moc radost jsem tedy neměl, ale co se dá dělat, takový je život. Měli jsme hroznou situaci s útočníky, bylo nás tam v kabině zdravých hned patnáct, takže někdo jít musel. Padlo to na mě a samozřejmě mě to mrzelo. Ale co nadělám, musím se snažit hrát dobře i tady dole.

Už jsem stačil odehrát tři zápasy. Je to tu pěkně namačkané - hráli jsme v pátek venku, v sobotu a v neděli doma, takže dneska v pondělí se nehnu z postele. Všechna utkání jsme vyhráli a docela se mi v nich i dařilo. Dal jsem tři góly a na jeden nahrál. Byl jsem dost vytížený, takže se únava pochopitelně dostavila. Hrál jsem přes dvacet minut každý zápas.

Doufám, že se ještě do Colorada vrátím, bylo by to hezký! 11. března končí přestupová listina, takže se může samozřejmě něco stát. Pro Colorado by to bylo typické. Náš generální manažer za poslední tři roky nebyl nikdy zticha, takže se dá očekávat, že někoho vymění. Jinak kdo neví, kde je Hershey, tak leží asi dvě hodiny jízdy autem od New Yorku. Je to tedy úplně na druhé straně než leží Denver.

Samozřejmě sleduji, jak se daří klukům v extralize. Je supr, že se dostali do play-off a že hráli poslední měsíc v sezóně tak dobře. Se Spartou to budou mít hodně těžké, ale myslím, že šance tam určitě je!

Zdraví Vás
Václav Nedorost

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....