Banes Motor České Budějovice
09.04.2014, Redakce

Fanshop zkrátí otevírací dobu na tři dny v týdnu

S koncem premiérové sezony ČEZ Motor České Budějovice v první lize zdaleka nekončí provoz motoráckého fanshopu. Jen od nadcházejícího týdne bude upravena jeho otevírací doba.

„Fanoušci Motoru si stále mohou přijít koupit své vyhlédnuté zboží nebo osobně vyzvednout objednávku z eshopu,“ ujišťuje marketingový ředitel ČEZ Motor Tomáš Kučera.

Místo všech pěti všedních dní bude ale od následujícího týdne otevřeno pravidelně v úterý, ve čtvrtek a v pátek. Otevírací doba zůstává stejná. Každý výše uvedený den bude mít kamenná prodejna otevřeno od 13 do 18 hodin.

Jarní výprodej pokračuje

Stále přitom pokračuje nabídka jarního výprodeje. Fanoušci mohou využít výrazných slev zhruba dvou desítek produktů ze sortimentu. "Najdete je na e-shopu na adrese fanshop.hcmotor.cz v kolonce "Výprodej" nebo se přijďte podívat přímo do obchodu na zimním stadionu, který najdete u druhé ledové plochy Budvar arény," dodal Kučera.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice