Banes Motor České Budějovice
17.03.2014, Aleš Strouha

Za jednu cenu na hokej s Šumperkem a fotbal s Hradcem

Fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice ve spolupráci s hokejovým klubem ČEZ Motor České Budějovice připravil pro své příznivce na následující týden speciální akci. Každý fanoušek, který za zvýhodněné vstupné navštíví středeční zápas hokejistů se Šumperkem, může v pátek na šlágr Fotbalové národní ligy mezi Dynamem a Hradcem zdarma!

Jak českobudějovičtí hokejisté, tak fotbalisté prožívají složitou sezonu. Motor tři kola před koncem playout bojuje o to, aby se vyhnul nepříjemné baráži, a Dynamo naopak po sestupu do druhé ligy chce udělat vše pro to, aby se po roce vrátilo zpět mezi českou fotbalovou smetánku. „Právě v tomto týdnu budou oba celky bojovat o důležité body. Pokud by Motor vyhrál, bude mít téměř jisté, že nebude muset hrát baráž. My budeme chtít odčinit smolnou prohru v Sokolově a hráči jsou odhodláni do zápasu proti Hradci Králové dát naprosto všechno. Je to pro nás jeden z nejdůležitějších zápasů sezony a byli bychom rádi, kdyby nás přišli všichni sportovní fanoušci z jihu Čech podpořit,“ říká předseda představenstva Dynama Karel Poborský. „Oba kluby se navzájem velmi podporují, fotbalisti chodí na hokej, hokejisti na fotbal a budeme rádi, když se k nám tentokrát přidá i větší množství našich fanoušků, kteří budou mít v pátek na Dynamo vstup zdarma,“ dodává generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.

Princip akce pro fanoušky obou sportů je velice jednoduchý. Každý příznivec, který ve středu 19. března navštíví zápas hokejového Motoru s Šumperkem, dostane po předložení vstupenky nebo permanentky v pátek 21. března na pokladnách stadionu na Střeleckém ostrově zdarma vstupenku na souboj Dynama s Hradcem Králové. Vždy platí to, že jedna vstupenka (permanentka) z hokeje se rovná jedné vstupence na fotbal.

Na zápasy playout 1. hokejové ligy se navíc chodí do Budvar Arény za zvýhodněnou cenu. Nejlevnější vstupenky k stání stojí 20 Kč a nejdražší na nejlepší místa vyjdou na pouhých 80 Kč. Sportovní fanoušci z jihu Čech si tak mohou dopřát v tomto týdnu hokejové i fotbalové zážitky doslova za pár korun!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....