Banes Motor České Budějovice
03.03.2003, David Lukeš

Lístky na Spartu od čtvrtka

V nedělním posledním kole základní části extraligy se definitivně rozhodlo, že HC ČB změří ve čtvrtfinálové čtyřzápasové sérii své síly s úřadujícím mistrem z Holešovic, pražskou Spartou. Domácí zápasy se hrají v neděli 9. března a v pondělí o den později. Diváci mají možnost zakoupit si lístky s dostatečným předstihem, předprodej začíná ve čtvrtek. Zároveň fanklub oznamuje, že pořádá zájezdy na oba zápasy v Praze, tj. ve středu i ve čtvrtek.
Vedení HC ČB oznamuje, že v době předprodejů budou otevřeny všechny pokladny na zimním stadionu. Samotný předprodej má vymezený svůj čas ve čtvrtek, pátek a sobotu a sice v časech od 13 do 18 hodin. V tyto dny budou prodávány "dvojvstupenky" na oba domácí zápasy v Budvar Aréně.

Ceny se nijak dramaticky nezvýší. K stání budou za Kč 120,--, na sezení v závislosti podle sektoru za Kč 200,--, 240,--, a 280,-- (cena za oba zápasy). Návštěvníci navíc k lístku dostanou šálu od partnerské firmy zdarma. Pro úplnost je třeba dodat, že rezervace vstupenek předem není možná a naopak všechny permanentky a press karty zůstávají v platnosti i pro nadcházející play-off. Zbylé vstupenky pak budou doprodávány jednotlivě na každý zápas vždy v den tohoto utkání, tzn. v neděli a v pondělí a sice od 13 do 17 hodin.

Fanklub příznivců HC ČB dále oznamuje, že pořádá na oba zápasy do Prahy (5. a 6. března) autobusový zájezd. Pro členy fanklubu je cena stanovena na Kč 100,--, nečlenové zaplatí mezi 150 - 200 Kč (v závislosti na vytíženosti autobusu(ů)). Rezervujte si svá místa nejlépe hned na emailu fanklubu fanklub@jinak.cz. Uveďte prosím i kontakt na mobil, kam má být doručeno potvrzení registrace. Odjezdy v oba dny jsou stanoveny na 13. hodinu od Sportovní haly na Dlouhé louce, sraz účastníků je ve 12:30, všichni by měli přijít včas!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....