Banes Motor České Budějovice
04.02.2014, Michal Špírek

Hráčem měsíce ledna byl fanoušky zvolen David Kuchejda!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Českobudějovický forvard David Kuchejda v sezóně triumfoval v anketě Hráč měsíce již podruhé. Tentokrát obdržel hned 66 procent hlasů, za ním s velkým odstupem následovali Pajič a Kůdela.

Výsledky hlasování

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádané na webu hcmotor.cz, jste vybírali nejlepšího hokejistu z českobudějovického kádru za měsíc leden. Přispět svým hlasem stihlo během jednoho dne přes 300 fanoušků. A jaké byly výsledky?

1. David Kuchejda - 66% hlasů
2. Rok Pajič - 12 % hlasů
3. Hynek Kůdela - 10 % hlasů


Dále v pořadí figurovali Petr Šachl (8%) a Lukáš Chmelíř (4%).

Hráč měsíce ledna: David Kuchejda

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 10
Kanadské bodování: 2+1
+/-: +1
Trestné minuty: 8

ČEZ Motor zažil v lednu divoké období. Prošel si velikou krizí, kdy například v domácím prostředí nedal sedm třetin v řadě branku. Ale v závěru měsíce přišel obrat a výkony, které naplno uspokojily příznivce Jihočechů. David Kuchejda ale pracoval na jedničku po celou dobu a i možná proto byl zvolen již podruhé Hráčem měsíce. Kuchejda získal na svou stranu mnoho fanoušků a stal se oblíbencem českobudějovického publika. Ačkoliv v lednu bodově nijak nezářil a dvě vstřelené branky si připsal až v posledním duelu měsíce proti Berounu, byly fanoušky oceněny jiné vlastnosti hráče. Kuchejda na ledě hýří aktivitou, nevypustí jediný souboj a v útočné formaci předvádí spolu se Šachlem a Ondřejem stabilní výkonnost.

Hráč, nosící na dresu číslo 69, nasbíral v sezóně v 46 startech osmnáct kanadských bodů (8+10), s šesti kladnými body v hodnocení účasti na ledě je pak třetí nejlepší v týmu (1. Šachl: +10, 2. Chmelíř: +7).

Vzhledem k tomu, že tradičního offline rozhovoru se Kuchejda zúčastnil po svém listopadovém vítězství v anketě Hráč měsíce, tentokrát ho mimořádně nezprostředkujeme.


Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Vítěz: Dominik Halmoši (74% hlasů), 2. Aleš Kotalík (16%), 3. Jiří Ferebauer (7%)
ŘÍJEN: Vítěz: Lukáš Kříž (46% hlasů), 2. Luboš Rob (35% hlasů), Václav Skuhravý (15% hlasů).
LISTOPAD: Vítěz: David Kuchejda (52% hlasů), 2. Hynek Kůdela (22% hlasů), 3. Petr Šachl (11% hlasů).
PROSINEC: Vítěz: Aleš Kotalík (45% hlasů), 2. Zdeněk Šperger (42% hlasů), 3. Hynek Kůdela (13% hlasů).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....