Banes Motor České Budějovice
04.12.2013, Redakce, foto hcusti.cz

Novým trenérem Motoru je Petr Rosol!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Hned po zápase se Šumperkem se kormidla v českobudějovickém klubu ujme nový trenér. Stane se jím populární mistr světa z roku 1985 Petr Rosol. V Českých Budějovicích podepsal smlouvu do konce příští sezony.
Byla to blesková akce vedení českobudějovického Motoru. Dopoledne obdržel Petr Rosol nabídku a pár hodin na to už podepisoval smlouvu u svého nového týmu. "Petr Rosol byl mezi kandidáty na našeho trenéra číslo jedna, jsme proto velice rádi, že jsme se s ním bleskově dohodli. Je to velice kvalitní trenér a má bohaté zkušenosti i z 1. ligy," vysvětlil výběr nového lodivoda generální manažer Stanislav Bednařík.

Ze svého rychlého přesunu ze severu na jih byl příjemně překvapen i nový kouč. "České Budějovice jsou tradiční hokejové město, takže mě zájem Motoru velice potěšil. Ambice klubu do budoucna sahají vysoko, a to mě přesvědčilo, abych tuhle trenérskou výzvu přijal," popsal své první dojmy bývalý vynikající hokejista Petr Rosol. Jeho asistentem u mužstva bude nadále Radek Bělohlav.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....