Banes Motor České Budějovice
04.09.2013, HC České Budějovice

Zahájení nové sezóny aneb hokejové odpoledne

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Po velmi „horkém“ českobudějovickém jaru i létu se přiblížil začátek hokejové sezóny 2013/2014. Všichni praví příznivci hokeje již nedočkavě vyhlížejí první ostré hokejové duely. Hokejová sezóna odstartuje slavnostně v pondělí 9. září od 15:00 na parkovišti před Budvar arénou. Akci společně pořádá HC Motor České Budějovice a oddíl mládeže HC České Budějovice. V rámci hokejového dopoledne proběhne i nábor nových „Motoráků“ a autogramiáda hráčů HC Motor.

Slavnostní zahájení nové hokejové sezóny 2013

Hokej v Českých Budějovicích žije, má svou historii, současnost a díky hokejovým klubům HC Motor České Budějovice a HC České Budějovice i budoucnost. Chceme představit fanouškům a příznivcům jihočeského ledního hokeje nový klub zajišťující pokračování seniorské soutěže 1. ligy ČR, hráče A týmu, realizační týmy obou klubů a trenéry mládeže. Součástí akce je i nabídka zábavného hokejového odpoledne pro příznivce mládežnického a dětského hokeje v Českých Budějovicích. Pro návštěvníky akce budou připraveny hry, ukázky vzorového tréninku jednotky hráčů, brankařů, exhibiční utkání, prezentace partnerů klubů a Města České Budějovice.

Celá akce proběhne v prostorách zimního stadionu v Českých Budějovicích (Budvar arény), při využití I. a II. ledové plochy, zázemí zimního stadionu a prostoru parkoviště před zimním stadionem, včetně prostor zastřešené spojovací části mezi první a druhou ledovou plochou. Podium s ozvučením bude umístěno v prostorách schodiště směrem k parkovišti. Autogramiáda hráčů A týmu proběhne v prostoru krčku. Akci bude moderovat Milan Džuba.

Nabídka aktivit:

a) exhibiční utkání hráčů ročníku 2001 HC České Budějovice x HC Lužnice (zahájení 15:30 - LP II.)
b) extraligový zápas staršího dorostu HC České Budějovice a HC Písek (zahájení 18:00)
c) prezentace cvičení Stickhandling – praktické ukázky pod vedením hlavního trenéra HC České Budějovice Petra Červeného
d) prezentace cvičení Skater – praktické ukázky pod vedením trenérky HC České Budějovice Mgr. Kamily Hansové
e) hokejová poradna – výstroj, doplňkové tréninkové aktivity, atd.

Nabídka her:

a) střelba na florbalovou branku (parkoviště)
b) slalom s golfovým míčkem (parkoviště)
c) rychlost střelby
d) stolní fotbal (parkoviště)
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....