Banes Motor České Budějovice
07.02.2003, Václav Nedorost, Denver

Oddechl jsem si, na farmu mě nepošlou

Ahoj, tak jakpak se všichni máte? U mě se to lepší. Sádru mi sundali před týdnem a teď jsem v plné fázi rehabilitace. Po těch sedmi dnech je to mnohem lepší a už brzy bych měl nastoupit. Včera jsem byl na pohovoru s trenérem. Chce, abych hrál v sobotu a řekl, že mě na farmu určitě nepošlou. Tak trochu jsem si oddechl, protože tady člověk nikdy neví, co se stane, jsem teď určitě klidnější. V sobotu hrajeme s Detroitem. Coby první zápas po pauze to bude hodně tvrdý oříšek, mám se na co těšit!
Kluci teď hrajou moc dobře. Vyhráli jsme dvě utkání po sobě v prodloužení, s čímž vládne spokojenost. Hrajeme sice bez Joe Sakica (má zlomenou nohu, bude mimo hru minimálně měsíc), takže se musíme snažit mnohem víc, ale na druhou stranu hraje úplně neuvěřitelně Peter Forsberg. On nám může vyhrát spoustu zápasů úplně sám.

Když hrajeme venku, je mým spolubydlícím na pokoji právě Peter. Je to skvělej kluk, vůbec si nehraje na hvězdu a chová se ke mně úplně normálně. Je to takový záměr týmu, že zrovna já jsem s Forsbergem - třeba Radim Vrbata je s Joe Sakicem. Můžu říct, že mockrát jsem ovladač na televizi v ruce nedržel. :-)

V Denveru se hodně změnilo počasí. Přes celé Vánoce a celý leden bylo krásně a asi 15 stupňů (přitom Denver leží v nadm. výšce 1 600 metrů, pozn. red.) a teď v únoru je pořádná zima. Pořád jenom sněží, takže jsme museli vyndat zimní věci, z čehož moc radost nemáme. Teď jsou totiž všude samý zácpy. Řidiči tady v Americe jsou hrozní, je to samá bouračka a to potom člověk jede na trénink i hodinu a půl, takže žádná velká zábava.

Tak to bude asi všechno, mějte se všichni hezky, zase se ozvu!

Václav Nedorost

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....