Banes Motor České Budějovice
04.05.2013, HC České Budějovice

Trenéři mládeže se zúčastnili semináře s metodikem ČSLH

Č. B u d ě j o v i c e - Mládežnickým mužstvům HC České Budějovice začala letní příprava. Na jejím začátku se konal seminář na téma "Letní příprava", který vedl PhDr.Zdeněk Pavliš, metodik ČSLH, který na starosti vzdělávání trenérů.

Ve čtvrtek 2.5. se v Budvar aréně uskutečnil seminář na téma „Letní příprava“. Semináře se zúčastnili všichni trenéři HC České Budějovice. V rámci vzdělávání trenérů jej vedl PhDr. Zdeněk Pavliš. Přítomní trenéři se v tříhodinovém setkání s metodikem ČSLH zapojili aktivně do diskuse nad aktuálním tématem. Přednáška byla pro všechny přítomné trenéry velkým přínosem a všechny poznatky budou trenéři využívat v právě probíhající letní přípravě. Tato akce byla dalším krokem ve snaze HC České Budějovice o soustavné vzdělávání trenérů a zkvalitnění tréninkového procesu. S podobnými akcemi pro trenéry žákovských a mládežnických mužstev se počítá i do budoucna.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice