Banes Motor České Budějovice
27.12.2012, Tisková zpráva

Hlasujte o největší událost 1000 kol extraligy

Letošní ročník Tipsport extraligy není výjimečný pouze tím, že jde o 20. ročník samostatné nejvyšší soutěže okořeněný účastí hvězd NHL. Těšit se můžeme ještě na jiné významné jubileum. Dne 13. ledna, kdy se bude hrát 40. kolo, totiž bude dosažena meta 1000 extraligových kol základní části.

U této příležitosti vznikla myšlenka uspořádat hlasování o Největší událost uplynulých 1000 extraligových kol. Do ankety, kterou pořádá oficiální web českého hokeje www.hokej.cz ve spolupráci s deníkem Sport, redaktoři obou titulů vybrali 20 největších událostí. A nyní je už pouze na fanoušcích, aby svým hlasováním dali najevo, která z událostí se dle jejich názoru nejvíce zapsala do dosavadní historie samostatně soutěže, tj. od ročníku 1993/94 do současnosti.

Zapojit se do hlasování můžete na www.facebook.com/hokejcz nebo na isport.cz, a to až do 9. ledna.

Výsledky budou poté sečteny a vítězná událost vyhlášena na lednové tiskové konferenci, kde budou současně představeny další plánované aktivity k jubilejnímu kolu, na jejichž přípravách nyní pracují ČSLH, hokejové kluby, hlavní partneři soutěže a marketingový partner BPA sport marketing a.s.

Zapojte se do hlasování

Na Facebooku hokej.cz

Na webu isport.cz

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....