Banes Motor České Budějovice
02.12.2012, Miroslav Mayer

Mikulášská nadílka pro děti z mládeže

Č. B u d ě j o v i c e - Hokejový klub HC České Budějovice letos přichystal novinku. Uspořádal totiž pro členy klubu v českobudějovickém Hopsáriu Mikulášskou nadílku. Všichni členové klubu měli na akci vstup zdarma a samozřejmě se po příjemně stráveném odpoledni dočkali i čerta a Mikuláše spolu s nadílkou. Akci sponzoroval generální partner HC České Budějovice Jaderná elektrárna Temelín a Ondrášovka a.s. výrobce minerálních vod.

Takový nával návštěvníků není určitě v Hopsáriu běžný. Tentokrát si celý objekt pronajal klub HC České Budějovice a uskutečnil zde Mikuláškou nadílku pro svoje členy. Akce se zúčastnila všechna mužstva od přípravky až po mužstvo osmé třídy. U všech atrakcí samozřejmě asistovali trenéři mužstev, aby byla zajištěna bezpečnost všech zúčastněných. Děti si skutečně přišly na své. Na všech atrakcích bylo plno, každý si chtěl všechno vyzkoušet. Kluky přišla navštívit trojnásobná mistryně ČR v bodyfitness, osobní trenérka Sportcentra Delfín Renata Ticháčková, která si připravila jako překvapení krátké ukázky kompenzačních a posilovacích cvičení za využití Flowinu. Bylo překvapivé, jaký zájem mezi hráči bez rozdílu věku vzbudila možnost zacvičit si pod vedením zkušené trenérky. Bylo vidět, že si cvičení opravdu s chutí užili.

Jako hosté a pomocníci se akce zúčastnili i hráči HC MOUNTFIELD, kteří se dětem ochotně věnovali. A došlo i na podpisy pro zájemce z řad mladých budoucích hokejistů. U různých her byli k vidění Martin Hanzal, Jiří Šimánek, Tomáš Mertl a Martin Podlešák. Bylo vidět, že i oni si akci s dětmi užívají a dětská energie je pozitivně nabíjí.

Nejočekávanější okamžik přišel kolem páté hodiny, kdy se objevil čert a Mikuláš. Menší děti měly z čerta respekt, ale později se všichni mohli radovat z dárků, které dostaly. Většina nedočkavě balíčky otevřela a některé pochoutky ihned snědla. Tato akce měla u rodičů i dětí velký ohlas a ukázala, že děti se raději baví v kolektivu a při pohybu, než doma u počítače a televize.

O tom, co se všechno na akci dělo, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....