Banes Motor České Budějovice
26.09.2012, Klub

Přichází jedinečná zábava. Buďte trenérem HC MOUNTFIELD!

Vedení HC MOUNTFIELD přináší pro své příznivce v českém hokejovém prostředí jedinečnou zábavu. Každý fanoušek se totiž nyní může stát trenérem svého oblíbeného týmu! Skládat svou elitní formaci příznivcům nabídne webová hra MOJE PĚTKA. „Fanoušci budou moci skládat svůj tým pro každý zápas a navíc se průběžně mezi sebou porovnávat. Myslíme si, že se tak může jednat o velice atraktivní aktivitu pro všechny příznivce. Ti průběžně nejlepší se navíc mohou těšit na osobní setkání s naším skutečným hlavním trenérem Peterem Draisaitlem,“ představuje novinku Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer HC MOUNTFIELD.

Aby se fanoušci mohli stát trenérem svého oblíbeného týmu, stačí pouze provést registraci a pár minut před každým zápasem. Ve svém herním účtu si před každým zápasem příznivci vyberou hráče, kteří podle nich budou jakýmkoliv způsobem aktivní. Za gól nebo asistenci hokejistů ve skutečném utkání se body uživatelům přičtou, za trestné minuty hráčů zase odečtou. Online trenéři tak musí vážit pečlivě, koho do své pětky zařadí.

Vybírat pro každé utkání bude možné 2 obránce a 3 útočníky, kteří však budou bodově rozlišení. Za vstřelenou branku útočníka je například 10 bodů, u obránce však 12 bodů. Do celkového skóre elitní pětky se bude promítat také hodnocení jednotlivých hráčů při účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných brankách.

Speciální prémie čekají na nejlepší trenéry v jednotlivých herních kolech, ale také po každé jedné čtvrtině extraligy. Další body navíc bude možné získat při aktivní účasti ve všech herních kolech. Protože se však MOJE PĚTKA spouští v této chvíli, systém bude počítat s tím, jako kdyby se dosavadních pěti kolech zúčastnili všichni nově zaregistrovaní trenéři.

Vedle zajímavé interakce a srovnání s ostatními fanoušky při volbě vlastní sestavy, se můžete těšit na skutečně atraktivní ceny. Půjde přímo o neopakovatelný zážitek vystihující přesně záměr a přání, se kterým se všichni fanoušci do hry MOJE PĚTKA pustí. Průběžně nejlepší „virtuální trenéři“ totiž ochutnají přímo skutečné trenérské řemeslo.

„Myslím si, že tato hra může být pro fanoušky skutečně zajímavá. Každý z příznivců by totiž chtěl být trenérem a já se toho srovnání nebojím,“ usmívá se Peter Draisaitl, hlavní trenér HC MOUNTFIELD. Podle něj si navíc nejlepší fanoušci v celkovém pořadí zaslouží zvláštní pozornost. „Setkám se s těmi nejlepšími osobně. Těším se. Zajdeme spolu na večeři či je pozvu přímo na náš trénink, posedíme v trenérské kabině a všechno spolu pořádně probereme,“ hází Peter Draisaitl pomyslnou rukavici všem příznivcům.

Teď už nezbývá, než ukázat, zda dokážete vybrat pro každé utkání tu správnou svou elitní formaci!

Přejděte přímo na www.zvolsvoupetku.cz

Zaregistrujte se a ZVOLTE SVOU PĚTKU už na páteční utkání Kometa Brno - HC MOUNTFIELD a začněte sbírat své body.

Tuto zbrusu atraktivní novinku klub připravil pro své fanoušky ve spolupráci se společností QOP computers s.r.o

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....