Banes Motor České Budějovice
01.08.2012, Tisková zpráva

Pomoc Romanu Bernatovi. Připojit se mohou všichni příznivci

Č.  B u d ě j o v i c e - Jak sdělil předseda představenstva HC Mountfield a.s. a generální manažer Ing. Zdeněk Blažek, tak po splnění všech administrativních náležitostí vytvořil HC Mountfield konto na pomoc Romanu Bernatovi. Osmnáctiletý hokejista se během tréninku nešťastně srazil s nákladním automobilem. V důsledku vážného zranění mu lékaři museli amputovat dolní končetinu. Představenstvo HC Mountfield rozhodlo, že podpoří sbírku na pomoc Romanu Bernatovi vkladem 200 tis. Kč.

Veřejnost a fanoušci klubu mohou přispět na vytvořené konto finanční částkou dle svého uvážení, kterou mohou Romanu Bernatovi také pomoci.

Číslo účtu: 2107857943 / 2700 (UniCredit Bank)

Konto bylo založeno po vzájemné dohodě vedení klubu s rodinou Romana Bernata.

Roman Bernat je rodákem ze Soběslavi, který v mládežnických letech působil v Českých Budějovicích. Poslední dvě sezony odehrál v juniorce Kladna, v minulém ročníku odehrál také dva zápasy za prvoligový Písek.

Před začátkem letošní sezony se vrátil na jih Čech a do letní přípravy vstoupil jako člen širšího kádru extraligového HC Mountfield s možností bojovat o místo v základní sestavě.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....