Banes Motor České Budějovice
02.07.2012, Klub

Mezinárodní sraz hokejových fanoušků bude v Českých Budějovicích

Č. B u d ě j o v i c e - 16. ročník Mezinárodního srazu hokejových fanoušků se letos uskuteční v Českých Budějovicích. Tato akce proběhne v termínu 5. až 8. července 2012 v areálu Meteor, České Budějovice – Rožnov. Mezinárodní sraz hokejových fanoušků je společensko-kulturně-sportovní akce s již patnáctiletou tradicí. Jedná se o setkání hokejových fanoušků především z České Republiky, které se účastní i fanoušci několika klubů ze Slovenska a Polska a která nemá v oblasti sportovních fanoušků obdoby.

Na této akci se pravidelně schází přibližně 300 zástupců různých hokejových klubů bez rozdílu klubové příslušnosti a ligy a stejná účast se předpokládá také na letošním ročníku.

Každý z ročníků vždy pořadatelsky zajišťuje některý z fanklubů, při zachování pravidelného střídání pořadatele z Čech a Moravy. Letošní rok se pořadatelství ujal FANKLUB H.C. ČESKÉ BUDĚJOVICE, který již má s pořadatelstvím zkušenosti z osmého srazu z roku 2004. Letošní program Srazu fanoušků navíc zpestří také diskuse s profesionálním rozhodčím Vladimírem Pešinou, která se uskuteční v pátek 6. července 2012 od 14:00 hod. Diskuse moderovaná reportérem Kamilem Jášou přiblíží fanouškům práci rozhodčích, jejich působení v Tipsport extralize ledního hokeje a otevře prostor pro dotazy přítomných příznivců.

Více informací o akci a podrobný doprovodný program zájemci naleznou na webu oficiálního Fanklubu HC MOUNTFIELD: http://www.motorfans.cz/cz/page/14/Sraz-fanousku.html

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice