Banes Motor České Budějovice
21.10.2010, Miroslav Mayer

Soupeřem žáků bude Tábor

Č. B u d ě j o v i c e – Žákovské soutěže pokračují osmým kolem. Soupeř českobudějovických hokejistů bude tentokrát z blízka – HC Tábor. Tabulkové postavení hovoří pro českobudějovické týmy, které jsou až na sedmou třídu, v zápasech favority. V Budvar aréně se představí osmá a sedmá třída, do Tábora pocestují šesťáci a páťáci. Tábor zatím drží postupovou příčku do silnější skupiny a českobudějovické týmy ztrácí pouze čtyři body.

Osmá třída

Poslední dva zápasy osmičky jsou jako nebe a den. Jednou vysoká porážka a podruhé vysoká výhra. Tentokrát jsou českobudějovičtí hráči v zápase favority a měli by to i potvrdit. Tábor je v tabulce se šesti body sedmý. V posledním kolen hrál Tábor v Plzni a prohrál vysoko 1:9. Zápas se odehraje v sobotu od 12.00 na druhé ledové ploše.

Sedmá třída

Sedmáci zatím výsledkově tápou. Na svém kontě mají tři vítězství a čtyři porážky. V tabulce jsou až za svým příštím soupeřem. Tábor získal o dva body více a v tabulce je na pátém místě. V posledním kole prohrál doma s Plzní 0:4. Českobudějovičtí by měli doma vyhrát a přidat tak body do společné tabulky mužstev. Zápase se odehraje v sobotu od 10.30 na druhé ledové ploše.

Šestá třída

Šestka v posledním kole přestřílela Kladno a mohla by v tomto duchu pokračovat i v Táboře. Tábor zatím získal polovinu bodů co Českobudějovičtí a je sedmý. V posledním kole prohrál Tábor v Plzni 1:3. Českobudějovičtí jsou favority zápasu a měli by z Tábora přivést všechny body.

Pátá třída

Pětka v posledním kole uhrála s Kladnem bod. Tentokrát by bod nebyl špatný ani ze souboje s Táborem. Ten má pouze o jeden bodík méně než českobudějovičtí hráči. V posledním kole prohrál Tábor v Plzni 1:6. V Táboře to nebude mít českobudějovický celek lehké.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....