Banes Motor České Budějovice
30.09.2010, Miroslav Mayer

Soupeřem žáků budou Strakonice

Č. B u d ě j o v i c e - Soupeřem žákovských týmů bude tuto sobotu tým HC Strakonice. Tento tým se zdá být na první dojem pro českobudějovická mužstva jako lehký soupeř, ale až na výjimky není postavení Strakonic v tabulkách žákovské ligy zatím špatné. Výhodu domácího ledu budou mít osmáci a sedmáci.

Osmá třída

Osmička v minulém kole zastřílela v Jindřichově Hradci a pak těsně vyhrála se Slávií. Nyní by měla ukázat, že ji střelecká chuť neopustila. Strakonice mají zatím poloviční úspěšnost zápasů a čtyři body na kontě. V posledních kolech vyhrála nad Kladnem 5:4 a vysoko podlehly Plzni 3:10. Body by měly zůstat v Českých Budějovicích. Zápas začne v sobotu na druhé ledové ploše od cca 12.30.

Sedmá třída

Sedmička by měla mít asi nejjednodušší úlohu. Strakonice totiž zatím nemají na kontě ani bodík a jsou poslední. V posledních kolech prohráli s Kladnem 1:8 a s Plzní 2:10. Výhra je povinností. Zápas začne v sobotu od 10.30 na druhé ledové ploše.

Šestá třída

Šestá třída to bude mít naopak velmi těžké. Strakonice mají stejný počet bodů, jako mají Českobudějovičtí. V posledních kolech vyhráli Strakonice na Kladně 3:1 a v Plzni prohráli 2:4. Doma zatím Strakonice ještě neprohrály.

Pátá třída

V tabulce páté třídy jsou Strakoničtí těsně za HC České Budějovice, když zatím vybojovali dvě remízy. Jednu z nich4:4 na Kladně. V posledním zápase pak podlehli Plzni 3:8. Páťáky čeká těžký souboj.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....