Banes Motor České Budějovice
16.10.2002, Antonín Vansa

Ohledně vytipovaného obránce zatím nic nového

Dnes mělo padnout alespoň částečné rozhodnutí, zda-li se budějovické extraligové mužstvo dočká avizovaného posílení zadních řad. Avšak dnešní dopoledne opět ukázalo generálnímu manažeru HC České Budějovice ing.Jaroslavu Pařízkovi, jak složitá mohou být jednání o posílení mužstva.
Případným fanouškovským debatám o konkrétních jménech tedy dává generální manažer nadále zelenou. „Nic nového o tom nevím a jméno vám zatím také prozrazovat nebudu." konstatuje lakonicky Pařízek. Na dotaz, jestli se vůbec něco v této otázce pohnulo, odpovídá: „Bohužel ne. Měl jsem s tím hokejistou mluvit včera večer nebo dnes dopoledne, ale nejspíše nezvedal telefony, protože jsem s ním nenávázal spojení." Zůstává tedy tento hokejista, jehož jméno vedení úpěnlivě tají, nadále v zahraničí, nebo se už nachází v Čechách? „Zatím nadále zůstává v zahraničí, proto je ta kounikace obtížnější" míní Pařízek a dodává - „Momentálně nedokáži říci, kdy dojde k jednání. Může to být zítra, ale i za týden. To je zatím vše co o tom mohu prozradit." nechává příznivce HC České Budějovice v napětí.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....