Banes Motor České Budějovice
31.07.2008, David Lukeš

První zápas nové sezóny obstará příprava v Karlových Varech

Č.   B u d ě j o v i c e - Nový ročník hokejové extraligy se kvapem blíží a důkazem toho je fakt, že hokejisté HC MOUNTFIELD dnes sehrají svůj první letní přípravný zápas. V rámci zpestření přípravy na ledě se dnes od 17 hodin střetnou v Karlových Varech s tamní Energií.
Hráči MOUNTFIELDU jsou v současné době ve druhém týdnu přípravy na ledě. V prvním se čistě věnovali bruslení a fyzické kondici, ve druhém neméně náročném už přidávají několik herních prvků a až ve třetím budou naplno pilovat nácvik herních situací, tak aby byli dobře připraveni na první soutěž nové sezóny, jíž bude Tipsport Hockey Cup. V zápase s Karlovými Vary tak ani nepůjde o výsledek. "Hráči ten zápas mají za odměnu za tu dřinu, je to takové zpestření přípravy na ledě," dodává trenér HC MOUNTFIELD Ernest Bokroš. Utkání začíná v 17 hodin a díky kolegům z varské redakce ho můžete sledovat online.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....