Banes Motor České Budějovice
19.06.2002, David Schlegel

Hudáček laboruje s kotníkem, Chaloupka má zlomenou ruku

Hokejisté Českých Budějovic v těchto dnech absolvují soustředění v areálu FIS na Štrbském Plese. Na Slovensku však absentuje celá šestice hráčů základního kádru. Vladimír Hudáček má problémy s kotníkem, Lukáš Chaloupka si zlomil ruku, Michal Klimeš dodělává ročník na vysoké škole a trojice Jiří Novotný, Jan Řehoř a Michal Barinka je na soustředění s reprezentační dvacítkou v Nymburce.
"Oba naši zranění kluci a i všichni ostatní by se však měli po dovolené, která hráčům končí 15. července, hlásit na tréninku," říká generální manažer Jaroslav Pařízek, který si soustředění na Slovensku velmi pochvaluje. "Areál je opravdu výborný a jsou tu dobré podmínky pro trénink." Obránce Michal Klimeš začne nadcházející sezónu nejspíše v prvoligovém Písku, kde by měl po zranění přesvědčit o svých schopnostech. V celku Českých Budějovic možná neuvidíme ani Jiřího Novotného. "Před odjezdem na Slovensko jsem hovořil s jeho agentem. Smlouva s Buffalem stále ještě podepsaná není a jasno bude teprve po 15. červenci," dodal Pařízek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....