Banes Motor České Budějovice
07.03.2008, Miroslav Mayer

Žáci se utkají s Litvínovem

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci osmé a deváté třídy jedou zítra brzo ráno do Litvínova a budou se snažit zopakovat vítězství z prvního vzájemného zápasu. Sedmáci a šesťáci hrají zítra s Litvínovem v Budvar Aréně.
Deváťáci odjíždí zítra do Litvínova sehrát svůj předposlední zápas v sezóně. V prvním zápase s tímto soupeřem vyhráli vysoko 7:4 a své vítězství se bodou snažit zopakovat. V tabulce jim patří poslední místo a na tom se už nic nezlepší, protože předposlední Mladá Boleslav má o pět bodů více. Utkání v Litvínově na stadinu Ivana Hlinky začíná zítra ve 13,00.

Osmáci odjíždí stejně jako deváťáci do Litvínova sehrát svůj předposlední zápas v sezóně. V prvním zápase s tímto soupeřem se jim podařilo zvítězit 5:3, když rozhodující a také svou třetí branku v utkání vstřelil David Bílek. Jejich zítřejší soupeř má ale jednu z nejlepších obran v soutěži a pohybuje se okolo třetího místa, zatímco naše mužstvo je osmé. Utkání v Litvínově na stadionu Ivana Hlinky začíná zítra v 11,00.

Sedmáci zítra přivítají na svém ledě v Budvar Aréně Litvínov se kterým vyhráli první zápas hladce 6:2. Na tomto vítězství se nejvíce podílel Luboš Rob, který dal 4 branky. Sedmákům se trvale daří a ve své soutěži se drží mezi nejlepšími celky. Navíc mají nejlepší obranu - zatím inkasovali pouze 34 branek a sami jich nastříleli 79. Jejich zítřejší soupeř je však těsně za nimi. Utkání v Budvar Aréně začíná zítra ve 13,00. Pokud se podaří sedmákům zvítězit budou mít jistotu postupu na přebor republiky do Hodonína.

Šesťáci si z prvního zápasu s tímto soupeřem odnesli jako jediní prohru - 6:2. V tabulce potřebují každý bod a o to více se zítra budou snažit vyhrát. I mužstvo šesté třídy má velké šance na postup na přebor republiky. Utkání v Budvar Aréně začíná zítra v 11,00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....