Banes Motor České Budějovice
13.03.2002, Aleš Rod

Junioři ve čtvrtek rozhodnou o postupu či nepostupu do semifinále

Ve čtvrtfinálové sérii junioři HC ČB podlehli v Přerově a jestli chtějí postoupit, musí ve čtvrtek doma zvítězit...
Ve čtvrtfinále juniorské extraligy narazil tým z jihočeské metropole, jeden z favoritů soutěže, na vrstevníky z Přerova. Série se hraje na dvě vítězné utkání. Podle hokejových odborníků mělo jít o „jasnou záležitost dvou duelů“.

I první utkání play-off na českobudějovickém ledě, kdy domácí celkem s přehledem zvítězili 9:3, přisuzovalo přerovským hokejistům brzký konec.Jenže v odvětě se moravský soupeř dokázal vyburcovat k dobrému výkonu, soupeře naprosto zaskočil a výhrou 5:3 se vrátil dohry a budějovické mladíky takříkajíc „posadil na zadek“. Boje v sérii pokračují a úvodní bule třetího rozhodujícího utkání bude vhozena opět v českých Budějovicích.

K zápasu mužstva nastoupí ve čvrtek od 17 hodin v "naší" právě modernizované hokejové hale. Všechny fandy jihočeského hokeje, ale i hokeje vůbec, bych chtěl tímto na zápas pozvat. Jistě vás překvapí kvality hráčů a úroveň juniorských utkání. A našim mladíkům určitě skromná podpora z hlediště neuškodí!!!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....