Banes Motor České Budějovice
23.01.2002, David Lukeš

Václav Červený: Z nepříjemného prostředí jsme si odvezli zasloužený bod

Ve včerejším zápase v Litvínově naši hokejisté vyválčili veledůležitý bod, když na úvodní branku domácích dokázali odpovědět Petrem Kořínkem. My vám dodatečně přinášíme hodnocení asistenta trenéra Václava Červeného.
Ten se k zápasu vyjádřil takto: "Sehráli jsme vyrovnané utkání, ve kterém jsme nastoupili proti soupeři, který hraje o udržení se v soutěži. Naše mužstvo po vyčerpávajícím nedělním utkání s Pardubicemi bez zraněného Franty Mrázka a během utkání odstoupivšího Roba (tržná rána v obličeji), odevzdalo velmi zodpovědný výkon a zaslouženě jsme si odvezli z nepříjemného prostředí Litvínova bod. Výkon Hudáčka v každém utkání potvrdil, že se jedná o velmi kvalitního a psychicky vyrovnaného brankáře."

My jenom dodáváme, že další zápas HC ČB sehraje v pátek doma od 17:30 proti pražské Slavii a vzhledem k tomu, že od barážové příčky nás dělí pouhých osm bodů, nemusíme snad zdůrazňovat, jak důležitý to bude zápas a jak moc budou naši hráči potřebovat vaší podporu!

Reportáž ze zápasu s Litvínovem naleznete zde.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....