Banes Motor České Budějovice
20.12.2004, David Schlegel

Druhý ročník fotbalového turnaje partnerů vyhrála společnost Swietelsky

Č e s k é B u d ě j o v i c e - Už druhý ročník fotbalového turnaje partnerů hokejového klubu HC České Budějovice se uskutečnil v minulém týdnu. Turnaje, jehož duchovním otcem je legendární útočník a činovník českobudějovického klubu Jaroslav Pouzar, se zúčastnilo osm mužstev. Klání se uskutečnilo pod patronací firem Teplárna České Budějovice a.s., Motor Jikov, a.s. a Montera s.r.o. Večer se pak uskutečnilo přátelské posezení, na kterém se rozdávaly ceny. Ty předával obchodní ředitel Teplárny České Budějovice a.s. Jiří Kramář.
Osm mužstev - Swietelsky stavební s. r. o., ČSAD Jihotrans a. s., Teplárna České Budějovice a.s., Motor Jikov, a.s., Robert BOSCH s.r.o., David servis spol. s.r.o., Libra Electronics a.s. a Montera s.r.o. se střetlo každý s každým. Uskutečnilo se tedy celkem 28 utkání, každé z nich trvalo 15 minut. Hrálo se téměř celý den a řada zápasů nabídla velmi zajímavou a dramatickou podívanou.

Jiří Kramář pak večer mohl předat ceny vítězi turnaje, kterým se po boji stalo družstvo firmy Swietelsky stavební s. r. o. Druhou příčku obsadili zástupci ČSAD Jihotrans a.s. a na bronzovém stupínku pak skončila Teplárna České Budějovice a.s. Nejlepším střelcem se sedmi brankami stal zástupce Tepláren Miroslav Škoda. Zvláštní cenu za odvážné nasazení v brance si odnesl brankář Montery Horst Egger.

Konečné pořadí turnaje

1. Swietelsky stavební s. r. o. - 18 bodů, skóre: 9:3
2. ČSAD Jihotrans a. s. - 17 bodů, skóre: 12:1
3. Teplárna České Budějovice a.s. - 16 bodů - 18:6
4. Motor Jikov, a.s. - 11 bodů
5. Robert BOSCH s.r.o. - 9 bodů
6. David servis spol. s.r.o. - 6 bodů
7. Libra Electronics a.s. - 4 body
8. Montera s.r.o. - 0 bodů
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....