Banes Motor České Budějovice
22.09.2023, Klub

Aplikace Motor v novém!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Neustálá snaha vylepšovat věci pro fanoušky je pro Banes Motor České Budějovice zásadní. Proto nasazujeme novou verzi mobilní aplikace Motor České Budějovice jak pro telefony se systémem Android, tak pro iPhony. Všechny, kdo už aplikaci používali, vyzve nová verze po aktualizaci k doplnění některých údajů, jinak v ní najdou vše tak, jak měli ve staré verzi. (Pokud si heslo nepamatujete, klikněte na ZAPOMENUTÉ HESLO, určitě nemažte účet). Zároveň i všichni ostatní mohou nyní velmi pohodlně využívat všechny výhody aplikace - nahrávání, přeposílání či uvolňování permanentek, objednávky vstupenek, občerstvení při zápase i gratulací na kostku. Samozřejmostí jsou aktuální informace o týmu a spousta dalších věcí. A jakmile se vše zaběhne, chystáme pro vás i další novinky!

Pokud by se vám při snaze o aktualizaci vyskytly jakékoli problémy, využijte podporu na e-mailu info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232 (mezi 9. a 22. hodinou).

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....