Banes Motor České Budějovice
25.08.2023, Zbyněk Rýpar

Na přelomu července a srpna proběhl Motorácký příměstský tábor

Dva turnusy, pět dní a spousta zábavy. To čekalo na děti, které se přihlásily na Motorácký příměstský tábor. Na první termín od 24. do 28. července 2023 se přihlásilo celkem 33 dětí, na druhý termín od 31. července do 4. srpna pak 30 dětí. Oba termíny však připravili trenéři takřka totožně. Všestrannost, dovednostní i kolektivní hry, výlet do přírody na naučnou stezku Olšina. To vše bylo pro děti připravené a zrealizované i díky spolufinancování Statutárním městem České Budějovice.

"Oba termíny jsme se věnovali všestrannosti. Během týdne si děti vyzkoušely dovednosti a samotnou hru ve vybraných sportech - házená, hokejbal, fotbal, basketbal, atletika a úpolové hry. Během týdne jsme vlakem navštívili rybník Olšina včetně naučné stezky, kdy během cesty děti plnily zajímavé úkoly. Na závěr týdne se uskutečnil turnaj mladší a starší skupiny ve fotbale a hokejbale. Pro všechny sporty jsme využívali venkovní hřiště a tělocvičnu ZŠ Grünwaldova, travnatý prostor u Sportovní haly," zhodnotil příměstský tábor jeho vedoucí Mgr. Jakub Čelikovský.



,,Tento projekt je spolufinancován Statutárním městem České Budějovice“

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....