Banes Motor České Budějovice
26.03.2023, Michal Špírek

Padne divácký rekord? Juniorka hraje v Budvar aréně v pondělí od 18:00!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — První zápas semifinále junioři Motoru zvládli, ale v pondělí si nechtějí nechat ujít možnost vybojovat druhý bod v sérii. Utkání v Budvar aréně se bude hrát od 18:00. Kromě moderátora a DJ bude v pondělí otevřen už i bufet v hale pod tribunou B s občerstvením! V neděli přišlo 400 fanoušků, překoná se dosavadní maximum sezóny na mládežnický zápas právě v pondělním utkání? Vstup je zdarma.

Jihočeši vyhráli v prvním utkání nad Chomutovem 4:1 a v sérii hrané na tři vítězné zápasy se ujali vedení. „Chtěli jsme být od začátku aktivní a tlačit se do branky. Věděli jsme, že má soupeř kvalitního gólmana, který nedostává moc gólů. Na to jsme se zaměřovali, abychom měli hráče na jeho masce a dělali malé detaily, díky kterým bychom snáze dávali góly,“ hodnotil pro Českobudějovický deník zápas hlavní trenér Motoru Karel Herr. "Kluci podali bojovný a pracovitý výkon,“ vyzdvihl kouč. A stejné atributy hry bude třeba předvést i v pondělním pokračování semifinále.

V neděli přišlo do Budvar arény kolem čtyř set fanoušků, v pondělí ale bude pro diváky nachystáno nově občerstvení v otevřeném bufetu! A jak zní z kabiny juniorů, podpora fanoušků jim moc pomáhá. Cílem juniorky není nic jiného než zisk titulu v Lize juniorů a tím i postup do extraligy. "Kluci si zájmu fanoušků celkově moc váží, je na nich vidět, že si cení i toho, že hrají takhle důležité zápasy. Všichni si uvědomujeme, jak je tato sezóna juniorů pro klub Motoru důležitá. Chceme fanouškům moc poděkovat, přišli nás na zápasy podpořit i kluci s bubnama, bylo to skvělé," sdělil za celý tým Karel Herr.

PSALI JSME:
Rozhovor s trenérem Karlem Herrem
Mé branky? Sedli jsme si výborně v lajně, říká Alexandr Remeš
Podpora fanoušků bude potřeba, láká do hlediště trenér juniorů Jan Trummer
Junioři se chystají na play-off, cílem je postup do extraligy

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....